Boerencamping op Texel

Onze boerencamping op Texel

De Vrolijke Zwaluw is een kleinschalige (15 kampeerplaatsen) en rustig gelegen boerencamping op Texel. Hier geniet u van een ontspannen kampeervakantie op een prachtige locatie, centraal gelegen op het eiland. 

Campingplaatsen

Het campingterrein beschikt over twee goed onderhouden grasveldjes met in totaal 15 kampeerplaatsen. De plaatsen zijn ruim opgezet en bieden plek aan maximaal 6 personen. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroompunt en geschikt voor tenten, caravans, vouwwagens en campers. 

Het grootste veldje beschikt over 10 plaatsen, waarvan het bij 8 plaatsen mogelijk is om de caravan of camper aan te sluiten op het riool. Het veldje ligt heerlijk beschut tussen een bomensingel, vlakbij het sanitairgebouw. Het andere veldje biedt 5 plaatsen en is ideaal voor een verblijf met de camper. Vanaf dit veldje heeft u een prachtig uitzicht over de bollenvelden. 

Het sanitairgebouw wordt dagelijks schoongemaakt en beschikt over keurige voorzieningen. Toiletpapier is aanwezig en er kan onbeperkt gebruik worden gemaakt van de douches.

Wij verzoeken onze gasten geen plastic te gebruiken onder de (voor)tent, maar een kunstof gaatjesmat. Dit geldt niet voor tenten met een vast grondzeil. Hiermee proberen we ons gazon netjes te houden. 

Bloembollenbedrijf

Behalve de camping, runnen wij ook een bloembollenbedrijf. Hier telen we meerdere soorten narcissen, die in de zomer worden geoogst en verwerkt. In de winter verwerken we de eigen geteelde Dahlia’s. De bloembollen worden verwerkt en opgeslagen in drie schuren op de boerderij. In de zomer en het voorjaar staat alles volop in bloei en zijn ook de graanvelden prachtig om te zien. 


Prijzen en beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Legenda: Niet beschikbaar Beschikbaar Aankomst Geselecteerd

Prijzen exclusief bijkomende vaste kosten

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Beoordelingen

Jansen 1 sep. 2017 - 3 sep. 2017
Prettig verblijf met prima voorzieningen.
Iris en Martin 8 sep. 2017 - 10 sep. 2017
Heerlijk relaxed en vrolijk ontvangen. De naam ' de vrolijke zwaluw ' past perfect! Wij komen hier heel graag!
Reina Roos 12 okt. 2017 - 20 okt. 2017
We stonden er als enige caravan op een mooi windstil plekje. Het sanitair was elke ochtend lekker fris. ' s avonds de afwas doen is in oktober lastig, omdat er geen lamp brandde . Maar verder was het prima!
Ae nutbeij 2 nov. 2017 - 2 nov. 2017
Heerlijke rustige camping in 2018 ga wij met 2 honden weer 3 keer 3 weken aardige mensen
herco v d haag 2 jul. 2016 - 16 jul. 2016
wij komen er al jaren. is echt een super plekje. aardige mensen

Schrijf een beoordeling